skip to Main Content
De stiltehuisjes: hét oplaadpunt voor jezelf!

Naar home

Geef je kind thuis een eigen Stilteplek!

Ook kinderen kunnen veel aan hun hoofd hebben, zeker in deze Corona-tijd. Ze pakken weliswaar voorzichtig hun leventje weer op, maar ze hebben veel meegemaakt. Ze missen hun normale routines, zien hun vriendjes en vriendinnetjes minder, zitten vaker thuis en dat al voor wat langere tijd. Thuis zijn kan gepaard gaan met drukte (op elkaar zitten in kleinere ruimtes met broertjes, zusjes en ouders), kinderen krijgen de werkdruk en zorgen van ouders mee, missen het normaal op bezoek kunnen bij hun opa’s en oma’s en ook het sporten verloopt anders of kan zelfs nog niet. Hierdoor kunnen lontjes kort worden en spanningen oplopen.

De oplossing: creëer een stilteplek in huis!

Hoe je dat doet? In bijgaande handleiding vind je alle aspecten en tips om een eigen Stilteplek in huis succesvol te maken. Lees hem en ga vandaag nog aan de slag met “je eigen Stilteplek” in jouw gezin.

Meer weten over het totaalconcept van de Stiltehuisjes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is het totaalconcept van de Stiltehuisjes ook iets voor op school of het kinderdagverblijf van je kind?

Vind je het concept van de Stiltehuisjes ook interessant voor de school of het kinderdagverblijf van je kind(eren)? Wij sturen hun graag een digitaal informatiepakket over het totaalconcept van de Stiltehuisjes toe. Vul op deze pagina het e-mail adres van de school of het kinderdagverblijf in. Dan zorgen wij voor de rest.

Back To Top