Ga naar hoofdinhoud
de Stiltehuisjes: ruimte voor rust en zelfzorg

Naar home

Stiltehuisjesconcept

Het Stiltehuisje is een middel om het beste uit je leerling, je groep en jezelf halen. Na een intensief ontwikkeltraject is er een (totaal)concept ontstaan waarin leerlingen gefaciliteerd worden hun bewustzijn, verantwoordelijkheidsbesef en emotionele woordenschat te vergroten in een ultieme positieve sfeer. De stappen binnen het proces van een zeer onrustig ‘state of mind/being’ naar een in rust zijnde open (leer)houding, leert een kind steeds beter doorlopen door de ervaringen met het Stiltehuisje. Hiermee is het Stiltehuisje meer dan alleen een plek om tot rust te komen.

Wil jij meer weten over wat voor uitdagingen andere scholen, SBO’s, SO’s en BSO’s hebben gehad en hoe wij ze hiermee geholpen hebben, neem dan deel aan de online inspiratiesessie.

Kind in Stiltehuisje

Mogelijke Stiltepakketten

Om het totaalconcept voor jouw situatie zo passend mogelijk te maken, zijn er verschillende Stiltepakketten samengesteld. De volgende Stiltepakketten zijn onder andere mogelijk:

.

Stiltepakket Compleet Plus, bestaande uit:
  • Eén Stiltehuisje 2.0 (of origineel) inclusief inrichting
  • Drie stilte-activiteiten, naar keuze
  • Acht basislessen aan de leerlingen (voor 4 groepen – 2 basislessen per groep), door de Stiltehuisjes op locatie gegeven (of OB/MB of MB/BB).
  • Eén teamworkshop als Startbijeenkomt waarin het concept gedegen aan bod komt en één teamworkshop als Verdiepingsbijeenkomst na twee tot drie maanden, tevens op locatie (max. 20 personen).
  • Coaching van de Stiltehuisjescoördinator binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een goede vervlechting met de dagelijkse onderwijspraktijk.
Stiltepakket Compleet, bestaande uit:
  • Eén Stiltehuisje 2.0 (of origineel), inclusief inrichting en verzending
  • Drie stilte-activiteiten, naar keuze
  • Eén lespakket met 2 basislessen voor de leerlingen, gegeven door de eigen leerkrachten of pedagogische medewerkers (of OB/MB of MB/BB)

Wil je meer weten over prijzen en mogelijke aanpassingen voor jouw organisatie?

Neem direct contact op
Back To Top