Ga naar hoofdinhoud
de Stiltehuisjes: ruimte voor rust en zelfzorg

Naar home

Webshop

Bied kinderen RUST

Geen school of BSO is hetzelfde. Iedere organisatie kent zijn eigen identiteit en pedagogisch klimaat. Wat veel scholen & BSO’s wel gemeen hebben, is de behoefte om RUST aan hun kinderen te bieden, waardoor probleemgedrag al in een vroeg stadium wordt ondervangen. Hoe dan concreet vorm te geven aan deze RUST? Daar bieden wij u veel mogelijkheden in. Van heel laagdrempelig een Stilte-activiteit in de groep plaatsen tot een volledig ingericht Stiltehuisje of zelfs volledige Stiltepakketten waarbij kinderen een bewuste ontwikkeling in gang zetten.

Webshop voor Stiltepakketten & Stilteproducten

Om goed aan te sluiten bij uw wensen en ook budget zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om op zich staande Stilteproducten aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld verschillende Stilte-activiteiten of ons prachtige en tegelijkertijd stevige Stiltehuisje, die gemakkelijk ingezet kunnen worden. Daarnaast bieden wij u ook  Stiltepakketten aan met verschillende samenstellingen zodat er voor iedereen iets passends bij zit. Allemaal te bestellen in onze gloednieuwe webshop!

Experts in RUST en Zelfzorg

Op basis van veel jaren ervaring waarbij onze Stiltehuisjes een inmiddels landelijke spreiding kennen, zijn al onze Stilteproducten en Stiltepakketten totstandgekomen. Door goed naar al deze ervaringen te luisteren en goed te onderzoeken welke materialen en samenstellingen het beste voor kinderen werken, hebben wij een prachtig en tevens flexibel aanbod samengesteld. Dit kan van sec een Stiltehuisje bestellen & zelf in elkaar zetten zijn tot een volledige ontzorging van een brede introductie van het Stiltehuisje, waarbij doelen voor ogen zijn. 

Hoe fijn is het dat hiermee RUST en Zelfzorg ook voor jullie kinderen binnen handbereik komt. Volledig passend bij jullie wensen en mogelijkheden. Door inzet van onze Stilteproducten en Stiltepakketten, gunt u de individuele kinderen in de drukke school-/BSO-omgeving RUST en ontspanning. Dat vermindert probleemgedrag,  heeft een positief effect op de groep en vraagt minder van het leerkrachthandelen. Dit is een ieder gegund.

Wij zijn er voor uw RUST én die van de kinderen in uw groep.

Populair in onze webshop

Back To Top