Ga naar hoofdinhoud
de Stiltehuisjes: ruimte voor rust en zelfzorg

Naar home

Webshop

Bied kinderen RUST

Geen school of BSO is hetzelfde. Iedere organisatie kent zijn eigen identiteit en pedagogisch klimaat. Wat veel scholen & BSO’s wel gemeen hebben, is de behoefte om RUST aan hun kinderen te bieden, waardoor probleemgedrag al in een vroeg stadium wordt ondervangen. Hoe dan concreet vorm te geven aan deze RUST? Daar bieden wij veel mogelijkheden in. Van heel laagdrempelig een Stilte-activiteit in de groep plaatsen tot een volledig ingericht Stiltehuisje of zelfs volledige Stiltepakketten waarbij kinderen een bewuste ontwikkeling in gang zetten.

Webshop voor Stiltepakketten & Stilteproducten

Om goed aan te sluiten bij jullie wensen en ook budget zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om heel laagdrempelig op zich staande Stilteproducten aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld verschillende Stilte-activiteiten of het prachtig ingerichte en duurzame Stiltehuisje, waardoor RUST direct voor handen is. Deze Stilteproducten zijn ook opgenomen in verschillende Stiltepakketten waardoor wij dit voordeliger kunnen aanbieden.

Zo is er voor iedereen iets passends en gemakkelijk te bestellen in onze webshop!

#lessen #Stiltehuisje #rust #mentale gezonheid

Ontwikkeling in zelfzorg met inzet van het Stiltehuisjesconcept

Hoe mooi is het om de ervaringen, die kinderen opdoen met het Stiltehuisje, bewust in te zetten bij hun ontwikkeling om een basisvaardigheid tot zelfzorg te ontwikkelen. Dat is precies wat wij voor ogen hebben met het Stiltehuisjesconcept! Binnen het waardevolle Stiltehuisjesconcept krijgen de kinderen introductielessen over het Stiltehuisje en wordt er een eerste aanzet gegeven in bewustwording van eigen gedrag, emoties, stress en lichamelijke ongemakken. Hierdoor krijgt het kind eigenaarschap en kan de beweging in wat nodig is uit zichzelf ontstaan.

Het team ontvangt teamtrainingen om kinderen rondom dit proces goed te begeleiden en ook bewust te worden van hun eigen referentiekader en handelen.

Natuurlijk vormen het Stiltehuisje met de ondersteunende inrichtingselementen, de aanvullende inrichting met o.a. de originele Stiltehuisjes-zitzak en de Stilte-activiteiten onderdeel van dit unieke concept.

Het Stiltehuisjesconcept is vormgegeven in verschillende Stiltepakketten, waaronder het Stiltepakket Compleet en Stiltepakket Compleet Plus. Voor uitgebreide informatie over het Stiltehuisjesconcept, vraag onze RUSTpakker aan via bijgaande knop.

Experts in RUST en Zelfzorg

Op basis van veel jaren ervaring waarbij onze Stiltehuisjes een inmiddels landelijke spreiding kennen, zijn al onze Stilteproducten en Stiltepakketten totstandgekomen. Door goed naar al deze ervaringen te luisteren én te onderzoeken welke materialen en samenstellingen het beste voor kinderen werken, hebben wij een prachtig en tevens flexibel aanbod samengesteld. Dit kan van sec een Stiltehuisje bestellen & zelf in elkaar zetten zijn tot een volledige ontzorging van een brede introductie van het Stiltehuisje volgens het Stiltehuisjesconcept. Mocht een voor jullie juiste samenstelling binnen de verschillende Stiltepakketten niet voor handen zijn, dan kunnen trainingen voor het team en de introductielessen aan de kinderen ook apart ingezet worden. Zo kan er alsnog een aanbod ontstaan, geheel afgestemd op jullie wensen. Neem voor advies, contact op met één van onze RUST-experts.

Hoe fijn is het dat hiermee RUST en Zelfzorg ook voor jullie kinderen binnen handbereik komt. Volledig passend bij jullie wensen en mogelijkheden. Door inzet van onze Stilteproducten en Stiltepakketten, gunnen jullie de individuele kinderen in de drukke school-/BSO-omgeving RUST en ontspanning. Dat vermindert probleemgedrag,  heeft een positief effect op de groep en vraagt minder van het leerkrachthandelen. Dit is een ieder gegund!

Wij zijn er voor jullie RUST én die van de kinderen in de groep.

Vragend meisje

Direct contact?

Vind je het lastig om te bepalen wat nu precies passend is voor jullie kinderen en team? Is dat het Stiltehuisjesconcept? En zo ja, in welke vorm? Of willen jullie puur RUST bieden en hoe moet dat er dan uitzien? Neem contact op als je wilt sparren over jullie specifieke situatie.

Wij zijn er voor jullie!

 

06-51016063

info@destiltehuisjes.nl

Populair in onze webshop

Back To Top