Ga naar hoofdinhoud
de Stiltehuisjes: ruimte voor rust en zelfzorg

Naar home

Stiltehuisje Origineel

Onze grote trots heeft inmiddels heel Nederland veroverd. Met een landelijke spreiding is het Stiltehuisje Origineel op veel scholen en BSO’s te vinden. En wat zijn de leerlingen en leerkrachten blij met hun Stiltehuisje, waar ze heerlijk tot RUST kunnen komen binnen de drukte van deze omgevingen.

Dit Stiltehuisje is handgemaakt en er zijn nog een aantal exemplaren beschikbaar. Dus wil jij hem ook bemachtigen, wees er dan snel bij en bestel vandaag nog. Want op = op.

Het Stiltehuisje Origineel is apart te bestellen én verkrijgbaar in onze divers samengestelde Stiltepakketten.

Stiltehuisje 2.0

Scholen en BSO’s willen liever gisteren dan vandaag beschikken over hun Stiltehuisje. Dat snappen wij natuurlijk helemaal. Om aan deze wens te voldoen, hebben wij het Stiltehuisje 2.0 ontwikkeld. Het Stiltehuisje 2.0 heeft dezelfde elementen & functionaliteiten als het Stiltehuisje Origineel. Alleen is dit Stiltehuisje veel sneller te leveren én direct in elkaar te zetten doordat het een zelfbouwpakket is. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten en kunnen de kinderen al snel een Stiltehuisje tot hun beschikking hebben. Dat geeft zowel de kinderen als u profijt doordat RUST direct ter beschikking komt in uw aanbod.

Het Stiltehuisje 2.0 is net zoals het Stiltehuisje Origineel apart te bestellen én verkrijgbaar in dezelfde divers samengestelde Stiltepakketten.

Rustplek Stilte Stiltehuisje

Populair in onze webshop

Back To Top